TALVIRALLI 2002


Mc-Sukkamehun,
Mc-Sladiaattorien
ja Mc-TötteröDriversien
näkökulmasta

Varmistaaksemme onnistuneen matkanteon, oli meillä matkassa kaksi flunssaista, yksi mahatautinen ja neljäs kun ei muuta keksinyt, lähti matkaan kaljulla takarenkaalla. Silti saimme vauhtia ja vaarallisia tilanteita noin tuhannen kilometrin verran, yhden jos toisenkin kerran, oli pyörä kuskinsa herra ;)


Kuten päijänneajoissakin, talvirallissa ollaan tarkkoja melunmittausten suhteen. Rajojen ylityttyä piti käyttää asianmukaista kylttiä yleisön varoittamiseksi.


Jari ihmetteli aamulla makuualustansa muhkuraisuutta ja syykin löytyi. Tämä karvaturri oli vallannut Jarin makuualustan ja Jari oli nukkunut aamuyön jäätikön ja parin risun päällä. Lisäksi aina kipinämikon tullessa telttaan Musti murisi ja herätti puoli teltallista.


Koska talvella on luonnolliseti kylmä(ainakin pitäisi olla), päätimme keksiä lämmintä puuhastelua matkan varrella. Lapion käyttö oli kielletty.


Varmistaaksemme lennokkaan menon maasturin renkaan urissa metsäautotiellä, kuitenkin ilman ilmalentoja, pidimme rentoutusharjoituksia pitkin matkaa. Huomaa tukkeutunut ilmanohjainaukko...